Vår och termin 8!

Nu var det ett tag sedan som jag skrev här igen. Det har varit en intensiv början på den här terminen, men nu har det äntligen lugnat ned sig lite. 
 
Den här terminen läser vi preventive veterinary medicine, small & large animal internal diseases, veterinary law, oncology och forensic veterinary medicine
 
Tidigare i mars blev vi klara med foresnic vet medicine och började med vet law efter det. Inför slutet av forensics hade vi ett teoretiskt och ett praktiskt prov. Veckan innan det här hade vi en inlämning i samma kurs som skulle bestå utav åtminstone 12 sidor. 
 
Utöver allt skolarbete så har jag varit hemma ett par gånger under den senaste tiden. Förra året gick flygen mellan Stockholm och Kaunas så lägligt på fredagar och söndagar, men sedan förra veckan har de istället börjat gå på måndagar istället. Det gjorde att jag bestämde mig för att åka hem så mycket jag kunde innan dessa flygen sluade gå.
 
Ole har dessutom varit här senast nu i helgen. Njöt så mycket av att han var här och om två veckor åker jag hem igen över påsk. 
 
Den här terminen har vi börjat med en ny tradition också. Jag, Lily, Nelly och Linnea har sopp-torsdag varje vecka och det har varit en riktig höjdpunkt att ha dessa kvällar med dem. 
 
Nu blir det sista rycket innan påsk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På en av våra labbar kollade vi våra blodsockernivåer
 
 
 
Allmänt, Veterinärstudent | | Kommentera |
Upp