Tulpaner och sol

Trots att restriktionerna här fortfarande är ganska strikta och att karantänen har förlängts ytterligare, har vissa aspekter av reglerna underlättats. Numera måste vi inte ha munskydd utomhus om man håller två meters avstånd till varandra.
 
Dessutom har våren börjat titta fram här. I och med detta bestämde jag mig för att gå en lång promenad i parken som ligger bakom kyrkan. Det var så galet skönt att få gå en längre bit för första gången på ett långt tag. Normalt sett går jag långt varje dag, men på grund av restriktionerna och kylan har jag inte haft någon lust alls.
 
Efter att jag hade gått nästan en mil traskade jag ned till en blombutik på huvudgatan där jag köpte en stor bukett med tulpaner och en passande vas till. Därmed har våren också officiellt kommit till min lägenhet också!
 
Den här helgen har jag pluggat mycket kemi då vi har första delprovet i den kursen nästa vecka. Förutom det hade jag och Linnea reality-kväll i fredags och igår pratade jag med Eric och gänget i Bryssel via Zoom. Det var väldigt mysigt! 
 
Den här veckan blir det också en hel del plugg som vanligt och skolan har gått ut med att de planerar att börja med labbar på plats från och med den 12 april om ingenting oväntat skulle ske innan dess som är relaterat till covid-19. Just nu tycker jag att det är skönt att ha allt på distans och att slippa traska ända till skolan när det fortfarande är mörkt om mornarna. 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Veterinärstudent | | Kommentera |
Upp