Första året av utbildningen avklarat & hemma i mitt älskade Stockholm

För nästan en vecka sedan gjorde jag min sista obligatoriska tenta i histologi. Det var ett ganska diffust prov med många otydliga frågor. Jag har gjort bättre ifrån mig under kursens gång, men jag är absolut nöjd med resultatet ändå.

I och med slutet på histologitentan blev jag helt klar med mitt första år på veterinärlinjen. Det känns helt sjukt att det har gått så fort. Det har absolut inte varit smärtfritt, men oj vad jag stortrivs med utbildningen ändå! 

Efter den sista tentan kände jag mig väldigt rastlös och började kolla på en massa sjukhusprogram på Netflix och dissektionsvideos på youtube. Under den här terminen har jag låtit mig själv få vara ledig från plugg en dag i veckan. När jag helt plötsligt är helt ledig, har det blivit svårt för mig att släppa plugget och slappna av. 

Jag har njutit av att få vara hemma i Täby, i Stockholm och att få göra alla saker som jag normalt sett bara gör hemma. Det har varit skönt att slippa bli retad för min dialekt dagligen också. Jag har pluggat på Vete-katten, ätit autentisk tacos med Eric, haft lite catch-up med mina kompisar hemma och tagit det väldigt lugnt ute i skärgården. 

Imorgon ska jag åka tillbaka till Täby igen efter några dagar ute på Söderöra och på fredag är det ju midsommarafton! Då ska jag och Eric upp till Riala till Gabriella och Ronnie för att fira midsommar med dem. 

På söndag morgon ska jag åka upp till Falun eftersom att jag börjar jobba som djurvårdare över sommaren. Det ska bli underbart att få möjligheten att redan nu efter mitt första år på utbildningen tack vare läkemedelhanteringskursen som jag tog i februari få jobba i en klinisk miljö med djur och att redan nu få erfarenhet som djurvårdare.

Jag hoppas att det ska bli en grym sommar!

(null)

(null)

(null)

(null)
Såhär glad över att få gå min vanliga runda här på ön igen!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
En kille som verkligen tycker om tacos!
(null)

(null)
Det var väldigt konstigt att vara i min gamla hoods på Gärdet. En hel livstid sedan!
(null)

(null)
Saknar den här gubbstrutten extremt mycket just nu! Om mindre än en månad ses vi igen.
Allmänt, Veterinärstudent | | Kommentera |
Upp