Sedan sist

Den sista månaden på det här märkliga året började med mycket i skolan som alltid. På grund av de allt mer stränga restriktionerna har all undervisning varit på distans. Vi har haft så många presentationer under den sista tiden av terminen att jag har lyckats bli lite trött på min egen röst.

 

För att inte riskera att bli smittad innan min resa hem höll jag mig inne i min lägenhet i cirka två veckor. Innan de nya restriktionerna började gälla passade jag och Linnea på att mötas upp hemma hos mig för att göra klart en presentation som vi skulle presentera tillsammans i fysiologin. Eftersom det skulle ta ett tag för oss att bli klara passade vi på att beställa hämtmat. Kort därefter åkte Linnea hem till Norge över jul och januari. 

 

En vecka innan min planerade resa till Belgien över jul ökades restriktionerna i Litauen ytterligare, vilket skulle ha försvårat min resa hem väldigt mycket. Mamma lyckades istället boka in mig på ett flyg som gick från Vilnius till Eindhoven i Nederländerna, vilket gjorde att jag ändå kunde ta mig hem även om jag fick mindre tid på mig att packa. 

 

Samma morgon som det var dags att åka hade jag också det sista colloquiumet i kursen Veterinary Hygiene innan vår final exam i januari. Jag åkte till flygplatsen trettio minuter efter att provet var klart. Hela resan gick mycket smidigare än vad jag trodde att det skulle göra i och med de stränga restriktionerna runtom i europa. Jag landade i Eindhoven efter lunch med väldigt lite batteri kvar i min mobil. Stefan hämtade upp mig en timme efter att jag hade landat och därifrån åkte vi hem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Veterinärstudent | | Kommentera |
Upp