Första julen hemma på tre år

Efter en extremt hektisk termin var det väldigt skönt att få komma hem och ha ett långt jullov. Även den här terminen kunde vi ha våra final exams på distans. Det har gjort att jag har kunnat vara hemma i Sverige i lite mer än en månad. Det är mer än vad jag brukar vara ledig under somrarna. 
 
De senaste tre åren har vi firat jul i Belgien då stora delar av min familj har bott där, men eftersom de flyttade hem i somras firade vi iår jul hemma i Täby. Det var en lugn, avskalad och opretentiös jul. Innan själva julafton åt vi även julbord (något som vi inte har gjort på flera år).
 
Även nyår blev väldigt lugn då det varken fanns ork eller vilja att fira det något direkt. Det blev en massa filmer och mat under dagen och strax efter tolvslaget var alla redan redo för att gå och lägga sig. 
 
 
 
 
 
Vi spenderade lite för lång tid på att försöka lägga ett omöjligt pussel mellan jul och nyår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mio brukar bara bada en gång om året och det brukar lustigt nog ske vid varje nyår. Skön start på året!
 
 
 
 
 
Under en av de sista dagarna under året åkte jag, pappa, Olivia och Stefan skidor i Väsjöbacken. Stefan ramlar och slår i axeln väldigt illa. Det slutar med ett besök på Danderyds sjukhus akutmottagning. Efter ett par timmars utredning kommer de fram till att hans axel är krossad och vriden. En vecka senare fick han opereras. Det svors en del här hemma över att det skulle ta så lång tid. En operation som egentligen skulle ha tagit en och en halv timme tog istället tre timmar. 
Allmänt, Veterinärstudent | |
Upp