Stanna hemma!

De senaste två veckorna har jag inte varit ute mer än nödvändigt. Det har påverkats av att Litauen införde en nationell lockdown för ett tag sedan. Dessutom har en person i vår klass varit sjuk i Covid-19 vilket såklart har påverkat hur vi har rört oss. All undervisning har varit på distans de här två veckorna och drt är något som har varit helt nödvändigt med tanke på de restriktioner som gäller. 
 
I och med den här situationen har jag stannat hemma i min lägenhet för det mesta. Jag har pluggat en hel del och ätit massor av god mat. Eftersom jag inte har rört mig så mycket utanför min egen dörr har detta gjort att jag har tränat mer igen. Den senaste tiden påminner mig mycket om hur det var i mars efter det stora nedstängingen. Däremot har butikerna öppna till viss del vilket gör att jag så smånigom kan börja köpa julklappar och förbereda mig inför jul. 
 
Även om jag inte ska åka härifrån förrän om en månad känns det dumt att riskera att bli sjuk och så är det nog bäst att avvakta hur läget kommer att se ut de kommande veckorna.
 
Det är tur att jag sitter tryggt här i min lilla lägenhet nu. Det kunde inte ha varit bättre även om jag såklart saknar mina kompisar och min vardag.
 
Vi får helt enkelt se hur det utvecklas. Nästa vecka har vi dessutom lektioner på plats som såklart kommer att vara anpassade till de rådande restriktionerna (hoppas jag). 
 
 
Här kommer lite bilder från min egen lilla lockdown!
 
Köpte en Kinder-chokladkalender till mig själv till december. Det är väl klart att jag inte är för gammal för att ha en egen kalender!
Saknar min idiot väldigt mycket just nu.
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Veterinärstudent | | Kommentera |
Upp