Juni!

Den första riktiga sommarmånaden är förbi och för min del har den bestått av skola, mini-semester och jobb. Efter att jag hade lämnat in det sista obligatoriska provet för termin fyra, tog jag helt ledigt i två veckor. Jag vilade hemma, träffade kompisar och åkte ut till skärgården och Söderöra. Eftersom jag ska jobba heltid hela sommaren, var de två lediga veckorna innan jag började jobba på kliniken väldigt viktiga. 
 
Min ledighet har mest bestått av att njuta av att vara hemma. Allt från att slappa vid poolen till att åka in till Strandvägen för att köpa mjukglass och ta en drink på en takterass vid Nybrogatan. 
 
Sedan började jag jobba strax innan midsommar. Precis som förra sommaren jobbar jag på en djurklinik. Fast den här mottagningen är mindre, inte så långt hemifrån och tar inte emot lika komplexa patienter. Dessutom jobbar jag på två avdelningar som jag inte har varit på förut. Det är väldigt kul att få se och jobba på fler delar av en klinik.
 
Än så länge stortrivs jag även om jag har varit ganska sliten sedan jag började jobba. Förhoppningsvis kommer det att gå smidigare nästa vecka med allt. 
 
Bland det bästa med juni har varit att få träffa min familj igen. Både de som har bott i Belgien, men också de som bor här hemma i Täby. Jag har också saknat min hund Mio extremt mycket.
 
Nu är det sommar på riktigt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Veterinärstudent | | Kommentera |
Upp