Augusti!

Augusti blev tillskillnad från juli lite mer händelserik då det inte var lika varmt. Månaden började med att flyttlasset från Belgien kom på plats. Det blev ett par veckors kaos med lådor och saker överallt, men efter ett tag blev det lite ordning i alla fall. 
 
Den åttonde augusti fyllde Maja tretton år. Det blev en lugn dag med presenter, en killer-tårta och en tur till Siggesta gård. Maja och jag var även med och matade alpackorna. De gillade inte att bli klappade och var väldigt hungriga. 
 
Min andra dos med vaccin tog jag inne vid St: Eriksplan på Filadeliakyrkan. Jag räknade ut att det var 14 dagar innan jag hade planerat att åka tillbaka till Litauen, vilket passade perfekt då jag skulle slippa sitta i karantän och istället ha ett giltigt vaccinationsbevis.
 
Precis som under de andra sommarmånaderna har jag jobbat på kliniken en massa. Min sista dag var i onsdags och sedan dess har jag vilat och förberett mig för att åka tillbaka till Litauen. Jag har varit både hemma och flängt lite under den lilla tiden som jag har varit ledig i augusti.
 
Packningen är alltid värst inför skolstarten under hösten då det är så mycket som ska tas med. Den här gången vägde min kurslitteratur 7.6 kg som jag ska ha den här terminen. Snart börjar den femte terminen på universitetet vilket jag ser fram emot så mycket!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Veterinärstudent | | Kommentera |
Upp