Ledighet & karantän

Efter att ha varit ledig under jul och nyår var det dags för förberedelser inför de fyra sluttentorna i de kurser som vi hade under hösten. Jag har också passat på att träffa kompisar, vara på stan och även tagit det lugnt hemma emellanåt. 
 
Eric fyllde 20 den fjortonde och det firades med en debut på systembolaget samt middag och tårta på kvällen. Eric lagade själv middagen, vilket blev en variant av peking anka. Vi som inte åt kött beställde mat från chopchop till middag istället.
 
I måndags testade vi alla här hemma positivt för corona. Sedan dess har vi varit isolerade här i huset och först efter två feberfria dagar får vi bryta vår karantän. Ändå lyckades de flesta av oss undvika att få corona under de snart två år (!?) som det här har hållt på. 
 
Idag är det mindre än en vecka tills vårterminen drar igång och jag sitter på ett plan på väg tillbaka till Kaunas. Det är lite bitterljuvt att ledigheten snart är slut, men på ett sätt ska det bli skönt att komma igång med lite nya kurser och vår!
 
På fredag har jag dessutom en intervju med Anicura på Gärdet för jobb i sommar. Det blir mycket spännande!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Veterinärstudent | |
Upp