Hallå år två!
Jag ligger just nu väldigt efter i min uppdatering av bloggen. Tänkte försöka komma ikapp lite här med vad som har hänt den senaste tiden. Ett inlägg i taget dock!
På grund av Covid-19 är alla våra föreläsningar i samtliga kurser online och därför har vi bara labbar på skolan med våra egna grupper den här terminen.


Det var väldigt ovant att gå min vanliga väg till skolan igen. Innan min isolation tog slut hade jag inte gått dit sedan mitten av mars då skolan stängde ned.


Tillskillnad från förra året är våra kurser lite mer nischade och lite mer praktiska. Eftersom jag väldigt gärna vill jobba med gårdsdjur i framtiden tycker jag väldigt mycket om de kurserna som vi läser det här halvåret. Bland annat läser vi agronomi där vi lär oss om sädesslag och jord etc. Dessutom läser vi Animal production and breeding där vi lär oss om djuruppfödning för bland annat kött, ägg, mjölk och päls ( :( ).

Vår första resa med Animal production var till skolans kogård. Vi fick inte ta några bilder av själva verksamheten eller djuren. Istället fick det bli en otroligt fin bild på mig själv och min underbara grupp!

Mindre än en minut från min lilla studentlägenhet har det öppnat en ny liten japansk restaurang som jag testade på vägen hem från skolan en dag. Sedan dess har jag varit där fyra gånger. Det är med andra ord en liten pärla till restaurang!

Under helgerna och vissa vardagar har jag mest umgåtts med min lilla elitgrupp. För det mesta har vi varit hemma hos Alan och Vlad och hängt, druckit, gjort middag ihop och vissa kvällar har jag traskat hem så sent som fem på morgonen. Tänk vilken tur jag har som har en så fin grupp här!
